Éttermünk és gasztronómia

Munk Tamás séfünk és csapata gondoskodik arról, hogy a 4 fogásos degusztációs menük látványukban és ízvilágukban is felejthetetlen élményt nyújtsanak vendégeinknek. Gasztronómiai különlegességeink kulcsszerepet töltenek be a nálunk tartott családi és céges rendezvények, valamint esküvők során is.

Különleges gasztronómiai élmény

Vendégeink számára olyan fine dining ételkülönlegességeket készítünk, melyek felejthetetlen gasztronómiai élményt jelenthetnek. Havonta változó étlapunkról fogásonként és személyenként összeállíthatóak a négyfogásos vacsora elemei, melyet minden esetben előre egyeztetünk még az érkezés előtt. Időszakonként ebédet és piknik kosarat is biztosítunk vendégeink számára.

Minőségi, válogatott alapanyagok

A reggeliket és vacsora ételeket gondosan válogatott alapanyagokból, megbízható forrásból szerezzük be, melyek között nagyon szép számmal képviseltetik magukat a helyi termelők kincsei. Ételeink ízvilágát pedig Herba házunk illatos kertjének fűszereivel gazdagítjuk.

Prémium kávé és tea

Kávéinkat a legismertebb hazai, újhullámos budapesti kávépörkölőtől szerezzük be. A Casino mocca kávéi friss szüretből származó, karakteres ízű, odafigyeléssel termesztett, szüretelt és pörkölt tételek. Vendégeink számára prémium szálas teáinkat is szeretettel ajánljuk.

Előre egyeztetett időpontban külsős vendégeket is tudunk fogadni éttermünkben,
melyhez asztalfoglalás szükséges minimum 1 nappal előtte.

Havonta változó étlapunkról fogásonként és személyenként összeállíthatóak a négyfogásos
vacsora elemei, melyet minden esetben előre egyeztetünk még az érkezés előtt.

Asztalfoglalás

Foglaljon szobát vidéki szálláshelyünkre!

Felejthetetlen napok a Hotel Botanicában

Ha szívesen eltöltene pár felejthetetlen napot a Hotel Botanicában akár egyedül, a párjával, családjával, barátaival vagy munkatársaival, akkor foglalja le az ön számára legszimpatikusabb szobánkat, szobáinkat!

hu_HUHungarian